Tocanita de porc cu farfalle

Postat de mihaelar63 in Porc
18 Feb 2014 | 3845 vizualizari
Tocanita de porc cu farfalle

Din cand in cand dar nu prea des merge cate o tocanita cu mult sos . Tocanita este o mancare de iarna consistenta . De ce mai rar ? Pentru ca este atat de gustoasa de te lingi pe degete si uiti de calorii .

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei Kapia
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta ardei rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ketch-up
  • 1 lingurita busuioc + fenicul uscat
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • 500 gr farfalle

Mod de preparare

Spalati , curatati , taiati cubulete si caliti in ulei legumele aproximativ 2 min .

Adugati carnea taiata cuburi si caliti 5 minute .

Adugati pasta de ardei , ketchup-ul si faina alba .

Amestecati si turnati doua pahare apa .

Puneti condimentele uscate si fierbeti 15-20 min pana carnea este patrunsa .

Daca sosul scade prea mult mai adaugati apa .

Fierbeti pastele in apa multa sarata . Scurgeti-le .

Serviti  farfallele cu tocanita asezonata cu piper proaspat rasnit si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu farfalle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Jambon la cuptor

Postat de Constelatialeu

Jambon la cuptor

Mai intai crestam partea de jambon cu sorici si presaram sarea grunjoasa, lasam cca 20 min. Separat amestecam sosul de soia cu uleiul de masline, boia dulce si boia iute, amestecam bine si...

Citeste continuarea

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Postat de Pungasa_Rogue

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Se incepe cu pregatirea chiftelutelor: carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), usturoiul (curatat, spalat si pisat), putina sare, putin piper proaspat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2014, 16:54
ce bine arata
la 18.02.2014, 16:55
Farfuridele alea le las pentru mai tarziu,iau carnita sa nu se usuce...
la 18.02.2014, 16:56
Cleme ))Hai ca-ti pun si sos !!!!
la 18.02.2014, 17:01
Ce bunatate de mancare!
la 18.02.2014, 17:01
Ce bun!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking