Ingrediente
- 1 kg carne porc
- 2 cepe
- 1 ardei Kapia
- 1 morcov
- 1 lingura pasta ardei rosii
- 1 lingura faina alba
- 3 catei usturoi
- 3 linguri ketch-up
- 1 lingurita busuioc + fenicul uscat
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- patrunjel verde
- 500 gr farfalle
Mod de preparare
Spalati , curatati , taiati cubulete si caliti in ulei legumele aproximativ 2 min .
Adugati carnea taiata cuburi si caliti 5 minute .
Adugati pasta de ardei , ketchup-ul si faina alba .
Amestecati si turnati doua pahare apa .
Puneti condimentele uscate si fierbeti 15-20 min pana carnea este patrunsa .
Daca sosul scade prea mult mai adaugati apa .
Fierbeti pastele in apa multa sarata . Scurgeti-le .
Serviti farfallele cu tocanita asezonata cu piper proaspat rasnit si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu farfalle" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|