Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere

Postat de Zamfira in Pui
15 Sep 2013 | 14124 vizualizari
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere

Va propun sa incercati aceasta reteta de tocanita de pui cu legume si sos de bere, va garantez, ca este un deliciu. Sosul atat de deosebit, o aroma puternica de legume, iar carnea in combinatie cu legumele si berea este exceptionala!!! Merita incercat! Pofta buna!

Ingrediente

  • 4 pulpe dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 7 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita de boia dulce sau picanta
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar de bere blonda (300 ml)
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam carnea de pui, o stergem putin de apa, o saram si piperam.

Se mixeaza in robotul de bucatarie: ceapa, ardeiul kapia, ardeiul gras, rosia.

Calim pulpele de pui in ulei, 1-2 minute pe fiecare parte, apoi scoatem carnea pe o farfurie. In acelasi ulei calim cateva minute legumele tocate foarte marunt (ardeii si ceapa), apoi adaugam o lingurita de boia dulce sau picanta, usturoiul pisat si rosia tocata marunt. Adaugam un pahar de bere blonda (300 ml) si o lingurita de oregano. Lasam sa fiarba la foc potrivit 10 minute, fara capac (pentru a se evapora acoolul). Adaugam patrunjelul tocat marunt si sub capac mai fierbem tocanita 20 minute. Adaugam sare dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile de pui se taie in doua dar nu total,se desfac si se bat cu un ciocan de carne....

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Postat de gicuta69

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper. Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2013, 16:36
Deşi de-abia am mâncat, tare poftă mi-a făcut şi tocăniţa ta, Melinda. Plus că sosul de bere e minunat! Deci trebuie să ajung la Braşov neapărat.
la 15.09.2013, 16:37
foarte apetisanta mancarica preparata. Si reusita prezentarea, felicitari!!
la 15.09.2013, 16:38
Va multumesc!!!!
la 15.09.2013, 16:40
bun
la 15.09.2013, 16:43

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking