Tochitura de miel, cu mamaliguta

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
12 Sep 2010 | 21904 vizualizari
Tochitura de miel, cu mamaliguta

Fiindca Vero' mi-a facut pofta cu mancarea ei cu nume intortocheat ( CORDERO CON PIMIENTO VERDE ) :P, am dezghetat o pulpa de miel si mi-am facut si eu o tochitura, ca la mama acasa :)) :)). Reteta este buna de preparat si de Pasti

Ingrediente

 

  • o pulpa de miel
  • 3 ardei grasi
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri cu bulion

 

Mod de preparare

 

          Pulpa de miel se spala, se dezoseaza, iar carnea se taie bucati mici. Ardeiul  si usturoiul se taie  felii.  Incalzim uleiul de masline  si punem feliile de usturoi  pe care le calim pana devin aurii.  Adaugam o cescuta cu apa calda si punem in tigaie si bucatile de carne, amestecand  din cand in cand. Condimentam cu sare, piper, foi de dafin si cimbru. Dupa cca 10 minute  punem peste carne 2 linguri cu bulion, ardeiul taiat feliat  si mai calim impreuna inca 5-10 minute.   Stingem  totul cu un pahar cu vin alb , lasand sa mai fiarba pana scade sosul.  Putem adauga la final patrujel verde, tocat.

          Servim cald, cu mamaliguta.  S-avem pofta! J). Puteti prepara aceasta reteta din carne de miel si de Pasti

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de miel, cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Praz umplut cu carne

Postat de gospodariu

Praz umplut cu carne

Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.    Separat...

Citeste continuarea

Chilli con carne

Postat de simona72

Chilli con carne

Se spala carnea, se zvanta, se taie cuburi. Se cuarata ceapa, se taie in sferturi si se pune in bolul robotului de bucatarie. Se adauga usturoiul curatat de coaja si ardeiul iute curatat de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2010, 18:30
Gaby!!!! merge ?
la 12.09.2010, 18:51
ina arata foarte bine sa stii...dar nu papa k nu imi place mielul dar de aratata e super
la 12.09.2010, 18:54
la 12.09.2010, 19:19
deci daca te cearta omu dai de mancare daca nudeci concluzia e trebui inpinsa de la aspate INA noastranu pap carnita de miel decat 1 data pe an si atunci depinde dar pt ca esti si fata mea dau si portia mea o las lui gaby
la 12.09.2010, 19:27
ce de bunatati.

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking