RETETE VIDEO

Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Postat de Bucataras

Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust. Bateți ouăle...

Citeste continuarea

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Postat de Bucataras

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola : Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să...

Citeste continuarea

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Postat de Bucataras

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...

Citeste continuarea

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...

Citeste continuarea

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

RETETA ZILEI

Desert prajitura pufoasa cu visine

Postat de robert_badica

Desert prajitura pufoasa cu visine

Ouăle se mixează cu praful de sare şi cu zahărul până când îşi dublează volumul. Se adaugă laptele şi uleiul, iar apoi făina cernută şi amestecată cu praful de copt. Se omogenizează bine cu o spatulă de silicon. Compoziţia se toarnă într-o tavă cu dimensiunile de 35/20 cm, tapetată cu hârtie de copt. Se pun deasupra vişinile fără...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Pizza cu ciuperci și gorgonzola

Postat de Bucataras

Cum se prepara Pizza cu ciuperci și gorgonzola: Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea și drojdia uscată. Faceți o adâncitură în mijloc și adăugați...

Citeste continuarea

Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Postat de Bucataras

Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust. Bateți ouăle...

Citeste continuarea

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

Postat de Bucataras

Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola: Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt.  Așezați ciuperca...

Citeste continuarea

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire Pregatirea aluatului:     Intr-un bol mare, bate ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se...

Citeste continuarea

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta Pregatirea cojilor: Amestecare: Intr-un bol mare, amesteca faina, zaharul si sarea. Adauga untul si amesteca pana...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Ghid util pentru ingrijirea rosiilor vara: Udatul si alte sfaturi

Postat de Stella29

Rosiile sunt legume minunate, iubite de multi gradinari pentru gustul lor delicios si versatilitatea in bucatarie. Vara este probabil cea mai importanta perioada pentru rosii, de care depinde...

Citeste continuarea

Cum sa faci un sos de rosii gustos - Reteta simpla de baza

Postat de Retete_gustoase

Sosul de roșii este un ingredient esențial în multe bucătării din întreaga lume, fiind baza multor preparate delicioase precum paste, pizza și tocănițe. Aromat, versatil și...

Citeste continuarea

Galbiorii - Tot ce trebuie sa stii despre aceste ciuperci delicioase si nutritive

Postat de Retete_gustoase

Galbiorii (Cantharellus cibarius) sunt printre cele mai apreciate ciuperci comestibile, fiind cunoscute pentru aroma lor distincta si textura placuta. Denumiti si „chanterelles” in...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking