Tort "fiert"

Postat de adinaciosescu in Torturi
7 Iul 2010 | 8027 vizualizari
Tort "fiert"

Este un tort racoritor care nu necesita coacere,ci doar fierbere.

Ingrediente

  • 2 litri de suc colorat in culori diferite.Nu conteaza foarte mult calitatea cat culoarea
  • gris
  • 2 budinci in functie de sucul cumparat,dar 2 de o culoare
  • 5-6 linguri de zahar pentru budinca,5-6 linguri pentru gris
  • 1/2 litru de frisca
  • fructe si ornamente dupa cum doriti.

Mod de preparare

Blatul

un litru de suc colorat(eu am folosit galben)  il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare.

Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul fiert,dai la racit.

Int-un alt litru de suc de culoare diferita de primul(eu am folosit rosu) fierbi 2 budinci in ton cu culoarea sucului,pe care o pui peste grisul fiert.Are aspect de jeleu

Dai la racit.

Cand e rece,rece,bati 1/2 litru de frisca pe care o pui deasupra si cu care de asemenea imbraci tortul.

Deasupra ce vrei,ornamente,bombonele,fructe proaspete sau confiate...

Este foarte racoritor,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "fiert"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort Alba ca Zapada - Reteta nr. 500

Postat de RODIMUR

Desert tort Alba ca Zapada - Reteta nr. 500

Se fac mai întâi foile, care vor fi coapte pe fundul unei tăvi rotunde, sau al unei cratițe. Se amestecă/mixează bine zahărul cu: ouăle, vanilia, bicarbonatul stins în...

Citeste continuarea

Desert tort Diplomat, cu stafide si fructe exotice

Postat de RODIMUR

Desert tort Diplomat, cu stafide si fructe exotice

Mai întâi se pregătesc stafidele. Se opăresc timp de 1 minut în apă clocotită și apoi se pun la înmuiat în siropul pregătit din: rom, esență de rom și sirop...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2010, 22:20
super..rapid...si bun
la 07.07.2010, 22:24
Rocsi nu ai treaba?Vrei sa iei tu tot.Lasa-mi si mie o portie.te rooooog
la 07.07.2010, 22:27
pai las si pentru altii laly..iau doar putin asa...gust si dau platoul la urmatorul venit...deci tie
la 07.07.2010, 22:52
e super ,mai ales cand e cald si n-ai chef sa pornesti duba...
la 08.07.2010, 10:33
cred ca am sa incerc si eu, dar cu sucuri pe care le voi stoarce eu din fructe proaspete

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking