Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac

Postat de panacris in Peste
10 Iun 2012 | 3682 vizualizari
Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac

O combinatie deosebita! Sanatate in farfurie!:)

Ingrediente

  • trunchi de merlucius 3 bucati,
  • vin rosu sec 250 ml.,
  • spanac proaspat 300g.,
  • lamaie 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spanacul se curata, se poseaza in putin ulei de masline. Pestele se curata, se condimenteaza si se pune la prajit in tigaia doubleta. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra pestelui. Se inchide tigaia si se lasa sa se prajeasca cca. 15 minute. Se adauga apoi vinul si se mai lasa sa fiara innabusit cca. 5 minute. Pestele se serveste fierbinte, alaturi de feliile de lamaie si spanacul posat. Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă

Postat de simonacallas

Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă

Din cele două ouă (am folosit unul fiert şi unul nefiert, dar se pot folosi ambele fierte sau ambele nefierte, după preferinţă), 50 ml ulei, un praf de sare, muştar şi suc de lămâie...

Citeste continuarea

Pateu de butterfish afumat

Postat de RuxyRux

Pateu de butterfish afumat

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari. Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul. Se mixeaza pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2012, 18:39
vin!
la 10.06.2012, 18:41
Hai!
la 10.06.2012, 18:41
Mai am la cuptor ceva delicios!
la 10.06.2012, 18:50
la 10.06.2012, 20:06

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking