Vafe cu branzeturi si chimen

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
3 Aug 2014 | 4498 vizualizari
Vafe cu branzeturi si chimen

Excelente pentru micul dejun...

Ingrediente

  • 250 gr. branza dulce de vaci
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 oua
  • cca 300 gr. faina alba
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 ml lapte caldut
  • 2 linguri branza telemea sau de burduf
  • 100 gr. cascaval ras
  • chimen, piper, fulgi de chili dupa gust

Mod de preparare

Amestecam branzeturile cu ouale, laptele, sarea, praful de copt.

Adaugam condimente dupa gust.

La final incorporam faina, vom obtine un aluat mai gros decat cel de clatite dar care nu este totusi ferm, adica se scurge din lingura.

Incingem aparatul de copt vafe.

Punem cate doua linguri de aluat, coacem vafele pe rand pana devin aramii.

Servim cu smantana  sau cu iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vafe cu branzeturi si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Postat de Bucataras

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina...

Citeste continuarea

Tartine cu crema de branza si somon afumat

Postat de Oana

Tartine cu crema de branza si somon afumat

Se mixeaza cu blenderul somonul afumat impreuna cu crema de branza, se adauga mararul tocat fin, zeama de lamaie, se condimenteaza dupa gust si se aseaza crema pe feliile de bagheta. Se orneaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2014, 07:56
Bunnn!
la 03.08.2014, 07:59
super
la 03.08.2014, 08:02
Buna!
la 03.08.2014, 08:12
Ce faine!
la 03.08.2014, 08:21
super! Mi-ai adus aminte ca am si eu un apaerat de vafe )

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking