Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 felii de sunca de pui
- 4-5 felii de cascaval
- 5-6 rondele de rosii
- ½ lingurita de cimbru
- faina,
- ulei
- sare, piper,
- boia optional
- 1 ceapa mai mica
- 100 g de ciuperci
- cimbru
- 2 linguri pasta de tomate
- o lingura de apa
Mod de preparare
Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va scoate si se vor lasa 5 minute pe servetele absorbante pentru indepartarea grasimii in exces.
Vom toca ceapa marunt si o vom pune la sotat cand devine aurie adaugam ciupercile si cimbru si mai lasam putin pe foc.
Vom incepe sa montam preparatul nostru dupa cum urmeaza: peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura, urmeaza un rand de cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.
Inainte sa-l dam la cuptor vom amesteca, 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de ulei de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 180 de grade 22-22 de minute.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|