Ingrediente
- 500g branza de vaci
- 250g zahar
- 200g paste
- 4 oua
- 200g smantina
- 100g stafide
- 3 plicuri zahar vanilat
- coaja unei lamai
- 6 foi placinta
- unt
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine, bine.
Se adauga smantana, branza, coaja rasa de lamaie, stafidele si se amesteca bine.
Se incorporeaza si albusurile batute tare cu o spatula usor de sus in jos.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.
Se pun pastele in crema de branza si se amesteca usor.
Intr-o tava unsa cu unt se pun 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.
Se toarna crema de branza cu paste si se niveleaza.
Se pun celelalte 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.
Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.
Este duna calda dar si rece.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|