Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)

Postat de MotanLaOale in Prajituri
18 Noi 2012 | 23212 vizualizari
Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)

Usor de facut si foarte buna!

Ingrediente

  • 500g branza de vaci
  • 250g zahar
  • 200g paste
  • 4 oua
  • 200g smantina
  • 100g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja unei lamai
  • 6 foi placinta
  • unt

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu zaharul bine, bine.

Se adauga smantana, branza, coaja rasa de lamaie, stafidele si se amesteca bine.

Se incorporeaza si albusurile batute tare cu o spatula usor de sus in jos.

Pastele  se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.

Se pun pastele in crema  de branza si se amesteca usor.

Intr-o tava unsa cu unt se pun 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.

Se toarna crema de branza cu paste si se niveleaza.

Se pun celelalte 3 foi de placinta unse fiecare cu unt.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.

Este duna calda dar si rece.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabeles (Budinca cu paste, branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2012, 13:19
Da , da , daaaaaaaaaaaaaa ... miam , miam
la 18.11.2012, 13:23
asta-mi place
si ce prezentare frumoasa Motanel
la 18.11.2012, 13:30
Deja dacă iei poză cu poză faci ulcer de poftă. Super
la 18.11.2012, 13:31
Sunt grozave
la 18.11.2012, 13:33
Multumesc

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking