Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor

Postat de ionix in Mancaruri cu carne
7 Noi 2010 | 15748 vizualizari
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor

s-a mancat toata, sa nu-mi cereti :D:))

Ingrediente

  • o varza potrivita
  • 300 ml bors
  • 3-4 carnaciori afumati
  • circa 350g kaizer
  • ceapa
  • 1 ardei gras
  • foi de dafin
  • putin cimbru
  • 3 linguri cu ulei
  • doua linguri pasta de tomate
  • sare si piper

Mod de preparare

 

Varza se toaca fidelute si se freaca cu putina sare si piper.

Intr-un ceaun se pun la calit, in uleiul bine incins, carnaciorii(taiati rondele) si bucatele de kaizer.

Cand incep a se rumeni adaugam ceapa taiata cubulete si ardeiul taiat cubulete.

Lasam pana se inmoaie putin iar apoi adaugam varza treptat.

Dupa ce am pus toata varza adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.

Mai punem apa cat sa acopere putin varza. Adaugam putin sare,piper si cimbru.

Lasam pe focul de la aragaz pana da intr-un clocot iar apoi bagam ceaunul la cuptor.

Lasam pana cand varza e aproape gata si apoi punem borsul. Borsul a fost fier inainte.

Mai lasam inca vreo 20-30 de minute.

Dupa ce s-a facut, punem o portie de varza in farfurie iar deasupra punem bucati de kaizer prajit.

Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Praz umplut cu carne

Postat de gospodariu

Praz umplut cu carne

Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.    Separat...

Citeste continuarea

Ciulama de pipote cu ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Ciulama de pipote cu ciuperci

Ceapa se taie feliute, morcovul si ardeiul gras le taiem cubulete. Pipotele se clatesc si se taie bucatele mai mici, la fel taiem si ciuperciile. Intr-un ceaun punem legumele la calit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 10:43
mmmm....ce bine arata..... fix pe gustul meu..... ai observat ca n+am cerut, da ?
la 07.11.2010, 10:45
@Madi... bravo! esti o fetita ascultatoare mersic... eu nu pap varza decat daca mi-e prea foame
la 07.11.2010, 10:47
Vai cat de bine arata ! E foarte buna.....dar nu vreau ! las totul pentru alti pofticiosi
la 07.11.2010, 10:48
Io-ti ceeeeeeeer sa mai faci daca n-ai
la 07.11.2010, 10:49
Nu as refuza-o nici la micul dejun clar trebuie sa imi fac si eu saptamana viitaore ca mor de pofta

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking