Varza scazuta ( cu afumatura)

Postat de Valclaudia in Porc
10 Mai 2014 | 13763 vizualizari
Varza scazuta ( cu afumatura)

Ingrediente

  • 2 verze potrivite
  • 1 fasie slaninuta afumata
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500 gr. afumatura
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • putin cimbru uscat

Mod de preparare

Spalam afumatura si o fierbem cca 20 minute separat.

Intre timp spalam si tocam varza si ceapa.

Slaninuta se taie cubulete marunte, se topeste in cratita la foc iute.

Cand s-a rumenit adaugam ceapa tocata, amestecam sa nu se arda, adaugam afumatura oparita in prealabil, punem pasta de tomate, 1 cana cu apa, foaia de dafin, sare si piper, varza tocata si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 minute (sau pana se desprinde carnea de pe oase).

La final adaugamun praf de cimbru uscat, marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta ( cu afumatura)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Iata cum se prepara Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi Se pune ciolanul la fiert in apă cu sare si piper. Se pot adăuga și 2-3 foi de dafin. Se adaugă legumele curățate și...

Citeste continuarea

Ceafa de porc cu legume, in sos de lamaie

Postat de Sim0naWorld

Ceafa de porc cu legume, in sos de lamaie

Carnea am portionat-o, apoi am condimentat-o cu cimbru, boia, piper si sare, si am lasat-o vreo jumatate de ora sa se odihneasca. Intre timp am pregatit legumele: ceapa am taiat-o julien, cartofii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2014, 23:51
Buna buna
la 10.05.2014, 23:54
buna
la 11.05.2014, 00:00
la 11.05.2014, 00:01
la 11.05.2014, 00:06
foarte buna!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking