Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...
Citeste continuareaAm preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Sim0naWorld
Prapurele de miel l-am spalat in mai multe ape si l-am lasat intr-un vas cu apa pana am pregatit ingredientele. Organele le-am curatat, le-am taiat in bucati mai mici si le-am pus la fiert impreuna cu carnea. Am spumat de cate ori a fost cazul. Separat am pus la fiert cele 5 oua de fazanita (merg si de gaina sau de prepelita). Cat carnea si organele fierbeau, am...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi. Se lasă să se...
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Preparare Reteta de panini - chifle pufoase Pune drojdia, mierea, 50 ml lapte cald si zaharul intr-un bol, omogenizeaza si lasa timp de 10-15 min la loc cald. Intr-un bol mare pune...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Intr-un bol, se amesteca branza riccotta cu mascarponele, vanilia , indulcitorul si ouale. Rupeti in bucatele 1 foaie de placinta si se amesteca in compozitia cu branza. Se unge tava (25/20 cm) cu...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Spălați rosiile și tăiați-le în bucăți. Aranjați-le într-o tavă de copt. Taiati ceapa si usturoiul si asezati-le peste rosii. Puneti sare, piper. ...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati si taiati merele felii. Sotati-le 5 minute intr-o tigaie antiaderenta in untul topit amestecat cu 2 linguri de indulcitor si cu scortisoara pudra. Lasati sa se...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă. Este...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|