"Vitello tonnato"

Postat de brunetica in Vita
17 Oct 2011 | 5831 vizualizari
"Vitello tonnato"

O reteta delicioasa si simpla

Ingrediente

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   

Mod de preparare

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul.  tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator  taiem  carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Postat de Satisfyyourcravings

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Feliile de vinete si cartofi se ung pe ambele parti cu ulei si se gatesc pe un gratar fierbinte, pana devin maleabile. Intre timp, se amesteca ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, oul, pesmetul...

Citeste continuarea

Muschi de vita la cuptor

Postat de sufletista

Muschi de vita la cuptor

Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2011, 09:12
reteta este de origine italiana , dar eu am modificato si este o reteta mult mai simpla decat reteta originala, am facuta aceasta reteta si este delicioasa, incercati reteta fara frica
la 17.10.2011, 10:47
la 17.10.2011, 10:48
Bine ai venit
la 17.10.2011, 11:01
multumesc Cris2711 , o zi buna iti doresc
la 17.10.2011, 11:02
Brunetico si tie deasemenea multe momente frumoase se de neuitat aici cu acesta comunitate de bucatarasi

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking