Ingrediente
Pentru falafel:
- 400 grame naut din conservă
- 400 grame fasole fiartă
- 1 lingură ras el hanout
- sare/ piper
- coaja de la 1 lime
- 1 lingură cu vârf de făină
- ulei de măsline
Pentru legume:
- 1/2 ardei roșu tăiat în bucăți mari
- 1/2 ardei galben tăiat în bucăți mari
- 4 fire de ceapă verde
Pentru salsa:
- 2 roșii tăiate cuburi
- sucul de la 1 lime
- 1 chili tocat
- 1 ceapă roșie tocată
Pentru servit:
- 4 tortilla
- 100 grame bânză Cottage
- 40 grame brânză feta
- 2 lingurițe sos picant
- ceapă verde tocată
Mod de preparare
Într-un robot de bucătărie se toacă și amestecă nautul cu fasolea, coaja de lime, ras el hanout, faina, sarea și piperul.
Cu mâinile ude, se formează chifetelele ca pentru burgeri. Se prăjesc în 2 linguri de ulei pe ambele părți până devin crocante.
Se amestecă toate ingredientele pentru salsa.
Se amestecă cele două tipuri de brânză cu sosul picant.
Într-o tigaie grill, se așează ardeii și ceapa verde și se gătesc până se înmoaie puțin.
Se încălzesc tortilla și se așează pe fiecare dintre ele falafel, legume la grătar, salsa, mixul de brânză, ceapă verde și se rulează.
Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap cu falafel, legume la gratar și salsa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|