Cum sa faci vegeta naturala, zarzavat pentru ciorba si alte 10 bunatati pentru anotimpul rece

Postat de Bucataras in Cu de toate
16 Aug 2016
Cum sa faci vegeta naturala, zarzavat pentru ciorba si alte 10 bunatati pentru anotimpul rece

Camara pentru iarna trebuie pregatita din timp, mai ales ca in aceasta perioada gasesti in piete tot ce-ti trebuie pentru a te asigura ca sezonul rece nu te va prinde nepregatita: legume, fructe, ierburi aromatice etc.

Tot ce trebuie sa faci e sa te documentezi un pic in pegatura cu modurile ideale de a conserva legumele sau de a prepara amestecurile cele mai bune pentru sezonul rece.

Asadar, pe langa cele 20 de retete de muraturi, ti-am pregatit si cateva retete pentru alte 12 bunatati ce nu trebuie sa lipseasca din camara.

1. Vegeta 100% naturala

 

2. Zarzavat pentru ciorba


3. Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii


4. Dulceata de ardei iute 

 

5. Salata de toamna 


6. Rosii uscate conservate in ulei


7. Ardei prajiti pentru iarna 

 

8. Vinete conservate pentru iarna


9. Busuioc conservat in ulei de masline


10. Muratura de gogonele cu ceapa 

 

11. Salata de iarna cu sos de mustar


12. Salata asortata de legume si fructe


Sursa foto: retete.acasa.ro

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking