RETETE VIDEO

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

Postat de Bucataras

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm...

Citeste continuarea

Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată

Postat de Bucataras

Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată

Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată: Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte.   Pregătirea Sosului de Caramel...

Citeste continuarea

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Postat de Bucataras

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...

Citeste continuarea

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Postat de Bucataras

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...

Citeste continuarea

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Postat de Bucataras

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă brânza de vaci, ouăle, zahărul, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie până când compoziția devine omogenă. Adaugă smântâna și făina treptat, amestecând...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Tort cu crema de capsuni

Postat de Constelatialeu

Blat : Intr-un bol de inox am pus albusurile cu un praf de sare si am mixat pana am obtinut o spuma tare, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. In bezeaua...

Citeste continuarea

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

Postat de Constelatialeu

Cum se prepara Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine Intr-o cana mai inalta am pus siropul de afine, mierea, zeama de la lamaie cu tot cu pulpa si am adaugat apa...

Citeste continuarea

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt.     Intr-un bol...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

Postat de Bucataras

Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

Postat de bucatarasa

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...

Citeste continuarea

Capsunile - fructele minune cu beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...

Citeste continuarea

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking