Ingrediente
- capete si cozi de peste( caras, cega, crap..)
- icre de peste ( azi n-am avut si n-am pus.. :( )
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 5-6 rosii
- sare
- 1 litru de bors
- 3-4 linguri cu otet
- leustean verde
Mod de preparare
Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete si turnam borsul fierbinte si 3-4 linguri cu otet. Punem in oala cu grija si bucatile de peste si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda carnea de peste.
Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste. Dau o savoare deosebita! ( azi n-am avut, din pacate...)
Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.
Poftiti la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cega si caras" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|