Bors de legume cu zdrente de ou

Postat de RuxyRux in Ciorbe
29 Noi 2010 | 7408 vizualizari
Bors de legume cu zdrente de ou

Un bors vegetarian tare gustos....

Ingrediente

  • Zarzavat:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel mare
  • un pastarnac mare
  • 3 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • o legatura leustean  
  • o mana frunze de telina  
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 3 oua batute

Mod de preparare

Se toarna uleiul in oala in care facem borsul,  putina apa, apoi se adauga legumele tocate pe rand si se soteaza putin( in jur de 5 minute), se pune apa si se lasa sa fiarba. Se adauga si orezul.

Cand toate ingredientele au fiert, dregem  cu un ou batut  si putin bors, potrivim de sare si facem zdrentele turnand in ploaie cele doua oua batute... Adaugam si mararul, leusteanul, telina si patrunjelul toate tocate marunt.  Stingem focul si lasam putin acoperit. E foarte foarte bun si-l putem servi dupa dorinta cu iaurt sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors de stevie cu bacon si zdrente de ou

Postat de katty

Bors de stevie cu bacon si zdrente de ou

Curatam frunzele de stevie si rupem cozile. Spalam in cateva ape si scurgem. Punem la fiert putina apa cu sare si cand clocoteste adaugam stevia. Dam cateva clocote, oprim focul si scurgem...

Citeste continuarea

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Postat de panacris

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Carnea de porc se taie bucățele cât să fie bune de înghițit, apoi se pun la fiert în vasul aparatului Multicooker de la Phillpis, pentru 30 de minute, la programul BOIL, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 17:23
Mie imi place sa ca am venit si cu furcile.
la 29.11.2010, 17:33
Ma bucur Silvioara
la 29.11.2010, 18:45
uita-te la ea ce bunaciune nu-i e rusine sa stea acolo in farfurie?sa-mi trimiti si mie paravion
la 29.11.2010, 19:08
nu am mancat de mult timp asa ceva...
la 29.11.2010, 19:39
Paravion direct Ligiutza scumpadiva draga mea multumesc

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking