Breakfast * brunch

Postat de jurnalulanei in Pizza
7 Noi 2010 | 3813 vizualizari
Breakfast * brunch

Ce faci intr-o sambata dimineata,cand te trezesti nu chiar dimineata? :D Mai lenevesti un pic, meriti din plin dupa ce inchei a patra saptamana de viroza ( dar nuu, nu mor, sunt mult mai bine, doar ca nu perfect restabilita.) Si dupa lenevire, si pentru ca e sambata, iar sambata cam e zi de pizza in familie, incerci o reteta noua, adaptata dupa una pe care ai vizionat-o pe Euforia Cuisine...si micul dejun se transforma in mic dejun-pranz, so... breakfast* brunch :D Pizza cu prosciutto si ciuperci cu usturoi si grisine cu prosciutto, branza, struguri si rodie :)

Ingrediente

  • aluat de pizza de la bella
  • Prosciutto
  • sos de rosii
  • ciuperci
  • usturoi
  • branza rasa

Mod de preparare

Pizza:

Pentru blat am folosit aluatul de pizza de la Bella ( de cand l-am descoperit,am scapat de grija aluatului,este minunat,trebuie sa il incercati- daca nu ati facut-o deja).

 

Peste care am pus sos de rosii ( desi as fi vrut sa pun ca in reteta originala pesto, dar nu am avut.

Am curatat si calit cateva ciuperci proaspete, in putin ulei, si am adaugat peste ele cativa catei de usturoi presati ( am fost tare sceptica,caci pana acum nu am mai mancat pizza cu usturoi , dar a fost f.f buna).

Dupa ce s-au calit un pic acolo, am oprit focul si le-am lasat sa se raceasca complet.

Peste sosul de rosii am pus feliile de prosciutto intregi,si apoi am adaugat ciupercile gatite cu usturoi si racite complet. Pe deasupra am ras un pic de branza.

In 15 minute a fost gata, si delicioasa!

Despre cealalta parte a brunch-ului,nu am ce sa va povestesc eu, va spun pozele totul :)

 

delicios, frugal... snob, ar zice cineva :))

Mie mi-au placut!

Ana

Daca ti-a placut reteta noastra "Breakfast * brunch" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu carne de vita, mazare si porumb

Postat de katty

Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa...

Citeste continuarea

Mini pizza

Postat de reisnaor_2006

Mini pizza

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 10:08
foarte frumos mi-a placut mult introducerea
la 07.11.2010, 10:12
frumoooooooos de tot ar fi pe gustul mamei mele,am notat pentru cand am sa-i fac o surpriza
la 07.11.2010, 10:39
si mie mi-a placut!
la 07.11.2010, 11:05
Multumesc frumos! Va doresc o duminica placuta!
la 09.11.2010, 18:00
frumos mai arata!!! l-ai pregatit ptr cineva special???

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking