Chifle umplute cu ciuperci si legume

Postat de adnas54 in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2010 | 5929 vizualizari
Chifle umplute cu ciuperci si legume

Ingrediente

  • 4-5 chifle
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • condiment pentru ciuperci
  • 3-4 lg. ulei + 2 lg. margarina
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper,
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se
inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de
ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru
10 min. Se scot si se servesc imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob din vinete

Postat de panacris

Drob din vinete

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei. O parte din cubulețele de vinete, preparate de astă toamnă (vinetele se curăță, se taie cubulețe și se...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmentul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2010, 09:07
ce frumusele is!yum yum
la 17.03.2010, 13:19
frumoase
la 17.03.2010, 14:21
O gustare calda la care se impusca mai multi iepuri: gustoasa, usoara, de post.
la 17.03.2010, 20:58
Multumesc de aprecieri, dragele mele. Sanda

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking