Chifle umplute cu ciuperci si legume

Postat de adnas54 in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2010 | 5922 vizualizari
Chifle umplute cu ciuperci si legume

Ingrediente

  • 4-5 chifle
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • condiment pentru ciuperci
  • 3-4 lg. ulei + 2 lg. margarina
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper,
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se
inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de
ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru
10 min. Se scot si se servesc imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Postat de merisor67

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Desfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi transferam bucatile de ton intr-un bol si adaugam peste ele ceapa tocata cat de marunt putem,...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu crema de branza

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pentru inceput facem crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2010, 09:07
ce frumusele is!yum yum
la 17.03.2010, 13:19
frumoase
la 17.03.2010, 14:21
O gustare calda la care se impusca mai multi iepuri: gustoasa, usoara, de post.
la 17.03.2010, 20:58
Multumesc de aprecieri, dragele mele. Sanda

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking