4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareChiftele: intr-un vas punem carnea tocata, adaugam oul, usturoiul zdrobit, painea inmuiata in apa (si scursa in prealabil), patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele, iar cu mana umeda incepem sa formam chiftelutele. Le prajim in ulei incins pana devin rumene si apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Sos de mazare: punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam repede pentru a nu se face cocoloase. Adaugam pasta de rosii, omogenizam si adaugam apa. Lasam pana incepe sa clocoteasca si prinde consistenta unei smantani mai groase, apoi adaugam mazarea si lasam pana incepe iar sa clocoteasca. Adaugam sare si piper dupa gust, chiftelele, amestecam si dam de-o parte. Servim imediat, pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in sos de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Satisfyyourcravings
Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu, impreuna cu putin ulei de masline. Se indeparteaza umplutura carnatilor din intestin si se modeleaza in chiftele de marime nu foarte mare. Se...
Citeste continuareaPostat de nico15
Curatam cartofii si fructul de tiquisque de coaja si ii vom taia in cubulete mai mici, dupa care vom pune, separat la fiert, cu un praf de sare. Am fotografiat acest fruct, mai bine zis este o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|