Chiftelute daneze cu sos de ienibahar cu marar verde

Postat de Sidy in Porc
24 Iul 2011 | 3915 vizualizari
Chiftelute daneze cu sos de ienibahar cu marar verde

Dupa reteta sosului...apar si minunatele chiftelute.Musai in combinatie, amandoua....

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 100 ml smantana grasa
  • 150 g pesmet
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Intr-un bol mare amestecam carnea tocata( ies foarte gustoase chiftelutele daca le faceti din jumatate cantitatea carne de vanat si jumatate de porc)cu ouale, ceapa tocata foarte marunt, smantana sarea si piperul.
Facem chiftelute de 2-3 cm diametru pe care le tavalim prin pesmet.
O tava o acoperim cu hartie de copt pe care punem foarte putin ulei si asezam chiftelutele; le stropim cu putin ulei ( o lingura) si le dam la cuptorul dinainte incalzit la 190 de grade C, pentru aproximativ 35 de minute.In acest interval intoarcem chiftelutele pe toate partile sa se rumeneasca bine.

La servire punem chiftelutele pe farfurie si le acoperim cu sos, alaturi de o garnitura de piure de cartofi sau paste.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute daneze cu sos de ienibahar cu marar verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu carne tocata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Placinta cu carne tocata de porc

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cea mare. Telina se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cea mare....

Citeste continuarea

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa. Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2011, 13:59
ei sunt prima.....ura ei vreau si eu o portie de la tine sa incerc si eu mancarea facuta de tine cred ca e super
la 24.07.2011, 14:05
ce faine sunt..si ce bine arata acolo aranjate pe farfurie
la 24.07.2011, 14:12
atunci musai sa ne dai,sa vedem cum sunt
la 24.07.2011, 14:20
da, da, cum zicea dia ,vrem sa testam
la 24.07.2011, 14:22
apoi, sa gustam atunci din amandoua

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking