Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
20 Oct 2010 | 4290 vizualizari
Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola

boscaiola este un sos de ciuperci foarte gustos care se poate folosi la orice tip de friptura, sandwich-uri, tartine, chiftele....cam la orice...

Ingrediente

  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1 catel d eusturoi pisat
  • patrunjel verde
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper
  • salsa boscaiola

Mod de preparare

se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica, se scurg bine de suc. se adauga un ou, usturoiul pisat , branza, pesmetul , sare, piper si s eamesteca f bine, se adauga si patrunjel verde taiat marunt. se prajesc in ulei fff bine, tot invartindu-se pe toate partile.

 se servesc calde cu sos boscaiola. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi taranesti la cuptor - Reteta video

Postat de scortisoara

Cartofi taranesti la cuptor - Reteta video

Reteta video: http://youtu.be/dL_RTFL6L4Y   Taiem cartofii in bucati, nici mari, nici mici. Punem intr-o tava ulei, adaugam cartofii, mai turnam niste ulei deasupra. Presaram sare,...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu dovlecel si branza

Postat de sufletista

Aperitiv placinta cu dovlecel si branza

Intr-un bol, cernem faina, adaugam sare, zaharul, drojdia si amestecam bine, facem o adancitura, adaugam oul batut, untura si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele caldut. Framantam un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2010, 17:12
Apetisant sosul ala.
la 20.10.2010, 17:35
si tentant
la 20.10.2010, 17:44
miha, mihaela, e tare bun, pe cuvant....eu de cand l-am descoperit, il folosesc mereu...
la 20.10.2010, 17:45
yamii
la 20.10.2010, 18:06
ada ce gust are sosul??vad ca azi ai tinut post...la catolici 5f

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking