Bors de vara, cu dovlecei
Postat de RODIMUR
Leguminoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...
Citeste continuareaLa noi din casa rar sa lipseasca zilnic ciorba-supa . Azi va servesc cu ciorbita delicioasa cu cartofi noi si conopida. Cum au dat legumele "nostre", mancarea parca are un alt gust, mai delicios
Ingrediente
Mod de preparareCostita se portioneaza si se pune la clocotit in apa cu sare . Spumati daca e nevoie. Curatati si spalati legumele .Conopida o desfaceti in buchete . Caliti usor ceapa, ardeiul maruntite si morcovul rondele . Adaugati costita cu zeama clocotinda si cartofii taiati bucati . Dupa 5-10 minute puneti si buchetelele de conopida +usturoiul verde taiat marunt . Mai lasati sa dea un clocot si acriti cu bulion de rosii . Asezonati ciorbita cu verdeata , sare si piper . Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Leguminoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se fierbe osul intr-o cratita cu 2,5 l apa, se indeparteaza spuma si se adauga tija de apio (spalata si taiata in doua), un morcov (curatat de coaja si spalat), o ceapa (curatata de foi si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|