Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
3 Iun 2013 | 6114 vizualizari
Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel

La noi din casa rar sa lipseasca zilnic ciorba-supa . Azi va servesc cu ciorbita delicioasa cu cartofi noi si conopida. Cum au dat legumele "nostre", mancarea parca are un alt gust, mai delicios

Ingrediente

  • 0.5 kg costita de vitel
  • 0.5 kg cartofi noi
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 4 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Costita  se portioneaza si se pune la clocotit in apa cu sare . Spumati daca e nevoie.

Curatati si spalati legumele .Conopida o desfaceti in buchete .

Caliti usor ceapa, ardeiul maruntite si morcovul rondele .

Adaugati costita cu zeama clocotinda si cartofii taiati bucati .

Dupa 5-10 minute puneti si buchetelele de conopida +usturoiul verde taiat marunt .

Mai lasati sa dea un clocot si acriti cu bulion de rosii .

Asezonati ciorbita cu verdeata , sare si piper .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pastai

Postat de MotanLaOale

Ciorba de pastai

Fasolea se curata si se rupe in bucati potrivite. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se cutata si se taie patrate. Rosiile se spala si...

Citeste continuarea

Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt

Postat de merisor67

Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt

Curățăm păstăile de fasole de capete, le spălăm bine în apă rece și le rupem în două. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori. Curățăm morcovul, păstârnacul și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 15:04
Big Like
la 03.06.2013, 15:04
la 03.06.2013, 15:06
Uite-o costita,,n-ai doua,trei,sa ma satur si eu?
la 03.06.2013, 15:06
foarte buna
la 03.06.2013, 15:07

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking