Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
8 Noi 2013 | 28566 vizualizari
Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa

Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa O reteta simpla si plina de savoare, ca la mama acasa. Fiecare lingura este o calatorie in bucataria copilariei, unde gustul autentic al ingredientelor si mainile maiestre ale mamei creau magie in farfurie

Ingrediente

Ingrediente pentru Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • tarhon uscat
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Cum preparam Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:

Curatam ceapa, morcovul si pastranacul.

Le spalam, ceapa se toaca marunt, morcovul si pastarnacul se taie rondele.

Calim legumele in ulei, punem foaia de dafin, sare si piper dupa gust, pasta de tomate.

Adaugam cca 1,5l apa in oala, lasam sa fiarba legumele la foc mic.

Cand sunt fierte adaugam fasolea rosie din conserva.

Mai dam cateva clocote, presaram tarhon uscat, partunjel verde tocat.

Stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Nu stiu daca o sa fiti si voi de acord, dar mie mi se pare ca Fasolea batuta cu ceapa caramelizata, asa... e cea mai buna mancare de post, dar nici o Salata de fasole verde cu maioneza nu ar fi rea :)

Dar de o Fasole cu ciolan afumat ce spuneti?

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de soia

Postat de Ina

Chiftele de soia

Punem la fiert 1,5 litri  apa , impreuna cu doua linguri de delikat, o lingurita rasa cu piper negru si 2 frunze de dafin. Adaugam granulele si lasam sa fiarba 10 minute. Intre timp...

Citeste continuarea

Legume la cuptor

Postat de Bucataras

Legume la cuptor

Pune cuptorul la incalzit la 200 grade. Pune cartofii la fiert intai, pentru ca timpul lor de preparare e mult mai mare decat al celorlate legume. Cand sunt aproape fierti scurge-i de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2013, 08:17
Buna tare ciorbita
la 08.11.2013, 08:33
la 08.11.2013, 08:55
ce buna o fi
la 08.11.2013, 09:37
Buna ciorbica!!
la 08.11.2013, 10:31
buna rau

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking