Ciorba de naut cu hrisca

Postat de Valclaudia in Ciorbe
25 Mai 2014 | 5026 vizualizari
Ciorba de naut cu hrisca

Ingrediente

  • cca.200 gr naut uscat
  • 3 linguri hrisca
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • oregano in otet

Mod de preparare

Punem se seara nautul in apa la hidratat.

A doua zi scurgem apa de pe natut, il clatim in doua trei ape sa indepartam cojile.

Curatam morcovul si ardeiul, le spalam.

Taiem morcovul cubulete,il calim in ulei cca 5 minute, il condimentam, adaugam si ardeiul taiat bucatele, mai calim 5 minute.

Punem nautul, apa rece (cca 2-3l) si lasam sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate, indepartam spuma formata cu o spumiera.

Adaugam boabele de hrisca, rosiile pasate si mai fierbem 20-30 minute.

La final punem o lingurita oregano in otet, stingem focul, presaram marar verde si patrunjel tocat.

Lasam oala acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de manzat

Postat de rocsi_1612

Ciorba de manzat

Spalam bucatile de os, carnea o spalam si o taiem bucatele mici. Intr-o oala punem apa la fiert, cand da in clocot, dam drumul la carne si oase. Luam spuma ce se formeaza, apoi o acoperim cu un...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde si fasole boabe

Postat de MotanLaOale

Ciorba de fasole verde si fasole boabe

Ceapa se curata si se toaca marunt. Morcovii se curata si se taie rondele. Albitura se curata si se taie cuburi. Ardeiul se curata si se taie patratele. Rosiile se spala si se toaca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2014, 08:18
la 25.05.2014, 08:29
la 25.05.2014, 08:38
la 25.05.2014, 08:59
Buna!
la 25.05.2014, 09:38

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking