Ciorba de porumbei cu legume multe

Postat de alina_paula in Ciorbe
23 Noi 2012 | 11517 vizualizari
Ciorba de porumbei cu legume multe

Ingrediente

  • 2 porumbei
  • 2 cepe
  • 1 ardei mic gras rosu
  • 1 ardei mic gras verde
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 mana mazare
  • 1 mana fasole verde
  • 2 cartofi
  • taietei
  • 1 legatura patrunjel sau leustean
  • 6-7 rosii
  • 2 oua

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert cu o lingura sare,fara rosii, si dupa ce se spumeaza se adauga si porumbeii taiati in patru (ai mei au fost pui; daca sunt adulti se pun mai intai porumbeii la fiert si apoi se adauga legumele). Dupa 10 minute se pun cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii au fiert putin se adauga rosiile curatate de coaja si tocate marunt.Dupa ce au fiert rosiile se pun si taiteii.

Dupa 5-10 minute se opreste focul si se aduga oualele batute cu furculita si verdeata tocata marunt si se pune un capac si se mai lasa 5 minute apoi se poate servi.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porumbei cu legume multe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba manastireasca de legume

Postat de MotanLaOale

Ciorba manastireasca de legume

Se curata toate legumele, se spala si se toaca marunt. Radacinoasele se pot da pe razatoare, dar mie nu-mi plac asa. Se pune intr-o oala uleiul si se calesc in el ceapa, morcovii, pastarnacul,...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Postat de TAB1TA

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2012, 11:49
ador ciorbele de legume
la 23.11.2012, 11:55
În copilărie făceam (mama adică) deseori pentru că aveam porumbei. Uneori foloseam guguştiuci, că prindeam o grămadă
Super
la 23.11.2012, 12:00
la 23.11.2012, 12:34
la 23.11.2012, 13:53

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking