Ciorba de porumbei cu legume multe

Postat de alina_paula in Ciorbe
23 Noi 2012 | 11543 vizualizari
Ciorba de porumbei cu legume multe

Ingrediente

  • 2 porumbei
  • 2 cepe
  • 1 ardei mic gras rosu
  • 1 ardei mic gras verde
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 mana mazare
  • 1 mana fasole verde
  • 2 cartofi
  • taietei
  • 1 legatura patrunjel sau leustean
  • 6-7 rosii
  • 2 oua

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert cu o lingura sare,fara rosii, si dupa ce se spumeaza se adauga si porumbeii taiati in patru (ai mei au fost pui; daca sunt adulti se pun mai intai porumbeii la fiert si apoi se adauga legumele). Dupa 10 minute se pun cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii au fiert putin se adauga rosiile curatate de coaja si tocate marunt.Dupa ce au fiert rosiile se pun si taiteii.

Dupa 5-10 minute se opreste focul si se aduga oualele batute cu furculita si verdeata tocata marunt si se pune un capac si se mai lasa 5 minute apoi se poate servi.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porumbei cu legume multe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de salata verde

Postat de Zamfira

Ciorba de salata verde

Salata se spala bine de orice fel de impuritati, desfacand foaie cu foaie, apoi rupem in doua sau trei frunzele mai mari. Punem 4 l de apa la fiert cu putina sare, cand clocoteste adaugam salata,...

Citeste continuarea

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Postat de katty

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem. Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2012, 11:49
ador ciorbele de legume
la 23.11.2012, 11:55
În copilărie făceam (mama adică) deseori pentru că aveam porumbei. Uneori foloseam guguştiuci, că prindeam o grămadă
Super
la 23.11.2012, 12:00
la 23.11.2012, 12:34
la 23.11.2012, 13:53

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking