Ciorba de salata dreasa cu ou

Postat de Sim0naWorld in Ciorbe
15 Feb 2012 | 3635 vizualizari
Ciorba de salata dreasa cu ou

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac mic
  • 1/2 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • 1 lingura delikat
  • 1 lingura bors magic
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare.

Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Am adaugat si morcovul si pastarnacul date prin razatoarea mare, si ardeiul tocat marunt. Cand s-au inmuiat putin am adaugat cca 3 litri de apa si o lingura de sare, si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat suc de rosii, iar dupa cateva clocote am pus si bucatile de salata. Dupa cca 5 minute am adaugat borsul si delikatul. Am mai lasat cateva clocote, am pus verdeata tocata si cele doua oua batute. Cand ouale au „inflorit”, am stins focul.

Am papat ciorbita cu paine de secara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

Postat de mihaelar63

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

Spalati, curatati si taiati bucati legumele : morcovul , ceapa si telin [ nu conteaza forma , cam de 2-3 cm ]. Tocati legumele cu ajutorul blenderului vertical atasand la acesta...

Citeste continuarea

Ciorba de legume cu perisoare

Postat de andaoana

Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii, patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2012, 19:27
buna ciobita
la 15.02.2012, 19:43
la 15.02.2012, 19:56
Mercic!
la 15.02.2012, 20:11
la 16.02.2012, 09:05

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking