Ciorbita de pui a la gerc

Postat de Cristina_Vivi in Ciorbe
3 Oct 2010 | 4840 vizualizari
Ciorbita de pui a la gerc

este o ciobita delicoasa ...am vazut-o la nadina73...si nu m-am rabdat sa nu o fac ..chiar aveam nevoie de o idee..pt ziua de ieri .....! a iesit foarte buna , (dar are putine modificari ) Multumesc de reteta!!!

Ingrediente

  • 1 pui (eu aveam doar aripi, si am incercat asa)
  • 2 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 canita orez
  • o,5 litri bors
  • 3 oua, 200 ml smantana
  • sare, piper, delikat . si ulei

Mod de preparare

Se spala aripile, se pu la fiert in apa rece cu sare. Moorcovul se curata si se taie sau se razuieste, gulia la fel si se calesc putin in ulei .

Carnea cand fiebe, se spumeaza bine si se adauga morcovul si gulia si ceapa curatata dar intreaga si se lasa sa fiarba impreuna.

Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul si delikatul, piperul . Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se pune borsul si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul .

Separat se amesteca galbenusurile de la oua cu smantana , iar dupa ce ciorbita s-a racit putin, se amesteca impreuna, si se adauga patrunjel verde .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui a la gerc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Babgulyas cu carne de vitel

Postat de mihaelar63

Babgulyas  cu carne de vitel

Pentru grabirea procesului de pregatire am pus osul cu carne sa fiarba in apa cu sare in oala sub presiune . Am fiert in plus carnea sa fiu sigura ca este patrunsa . Legumele curatate si...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de Dya

Ciorba radauteana

Carnea, bine spălată, o punem la fiert într-o oală de 5 litri. După ce începe să fiarbă, adunăm spuma formată ori de cate ori este necesar. Adăugam legumele (taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2010, 11:26
ciorbita de pui a la grec e delicioasa ! primiti, va rog cele 5 furculite!...... si ....la schimb ....o portie de ciorba
la 03.10.2010, 11:26
o sa vrea si Nadina,sigur
la 03.10.2010, 11:27
Eeee, Nadina sa stea la rand
la 03.10.2010, 11:49
cred ca va ajunge la toata lumea ... stati linistite
la 03.10.2010, 11:50
iar Nadina are prima portie chiar daca nu a vazut inca ciorbita

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking