Ciuperci cu mamaliguta

Postat de Sidy in Mancaruri de legume
15 Sep 2010 | 4911 vizualizari
Ciuperci cu mamaliguta

Se pot folosi orice fel de ciuperci. Noua ne plac cel mai mult, buretii de roua si galbiorii...

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • faina de malai
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si rosiile se taie felii subtiri. Uleiul se pune la incalzit si se adauga legumele la calit pina devin sticloase. Adaugam apoi si ciupercile taiate, o canita cu apa, pasta de gogosari, usturoiul ,sare si piper.Lasam sa fiarba toate bine.

Intre timp punem sa se faca mamaliga. La un litru de apa cu sare care fierbe , adaugam 300 g malai. Invartim bine sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba mamaliga la foc mic 15-20 de minute, amestecand din cand in cand. Cand ciupercile sunt gata se adauga patrunjel verde tocat.

Ciupercile se servesc impreuna cu mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mamaliguta cu branza de burduf si ciuperci la cuptor

Postat de Bucataras

Mamaliguta cu branza de burduf si ciuperci la cuptor

Prepara intai mamaliga: pune apa la fiert cu un praf de sare si cand apa clocoteste adauga faina in ploaie. Amesteca pana mamaliga se desprinde de lingura de lemn. Toarna mamaliguta...

Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Postat de oanapl

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2010, 09:32
la 15.09.2010, 10:00
eu nu sunt mofturoasaimi plac toate soiurile de ciupercibineinteles ma refer la cele comestibileasa ca ma inscriu la o portie
la 15.09.2010, 10:08
Foarte frumos ai aranjat Sidy!
la 15.09.2010, 10:41
iammmm..arata
la 15.09.2010, 11:49

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking