Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos: Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid: Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...
Citeste continuareaAm preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cum se prepara Paste cu sos de rosii reteta clasica italiana, simpla si delicioasa Fierberea pastelor: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. Scurge-le...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Intr-un recipient mai inalt am pus crema de mascarpone, am adaugat smantana si laptele condensat si am mixat cateva minute, apoi am adaugat si jeleul si am mai mixat 1 min. Am luat 4 pahare de...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Jeleu si blaturile le-am pregatit cu o zi inainte. Jeleu : Am curatat capsunile de codite, le-am spalat sub jet de apa, apoi le-am pus in blender si le-am blenduit. Gelatina am pus-o la...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar,...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert Pregatirea ciocolatei: Rupe ciocolata in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie) sau in cuptorul cu...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|