Conserve

Castraveți murați - de vară

Postat de portiadelumina

Foartă multă lume nu mănâncă murături, unii nu mănâncă murături făcute cu oțet, alții pe bază de saramură. Mai sunt unii care nu mănâncă de niciun fel. E drept...

Citeste continuarea

Conserva ardei pentru umplut -fara sare

Postat de mihaelar63

Ardeii se curata cu atentie sa nu se rupa de cotorul care se impinge inauntru si se scot semintele. Spalati ardeii atat cei pentru umplut ,cat si cei iuti. Curatati hreanul...

Citeste continuarea

Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Postat de ladydi

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim, amestecand continuu, pana se inmoaie. Le lasam sa se...

Citeste continuarea

Zacusca fructata

Postat de ladydi

Incingem intr-o oala incapatoare ulei si adaugam ceapa tocata. Dupa ce se inmoaie adaugam vinetele si amestecam. Lasam cateva minute si aruncam in oala si ardeiul copt taiat cubulete....

Citeste continuarea

Hrean in otet, la borcan

Postat de vasimur

Hreanul l-am pus să stea în apă rece, câteva ore, ca să se hidrateze și să fie mai ușor de curățat. Curățăm și spălăm bine hreanul. Dăm hreanul prin răzătoarea...

Citeste continuarea

Salata de sfecla rosie la cuptor, cu hrean

Postat de vasimur

Sfecla roșie se spală foarte bine și se usucă, apoi fiecare bucată se împăturește în folie de aluminiu. Se pune sfecla în cuptorul bine încins și se lasă...

Citeste continuarea

Ardei capia la borcan

Postat de trifadalia

Se coc ardeii capia pe plita. Se lasa la racit cu sare si se curata. Se macina ardeii curatati si gogosarii. Se pune uleiul la incins si se toarna peste el ardeii macinati imreuna cu gogosarii....

Citeste continuarea

Bulion

Postat de sufletista

Rosiile le spalam, le indepartam cotoarele, le taiem in sferturi. Le trecem prin masina de tocat carne (la care montam dispozitivul pentru rosii) Le trecem de 2 ori pentru a le stoarce...

Citeste continuarea

Sfecla rosie marinata -pentru iarna

Postat de mihaelar63

Spalati sfecla rosie. Puneti sfecla la fiert timp de 20 minute. Puteti opta si pentru varianta de coacere a sfeclei . Scurgeti apa si curatai sfecla de coaja. Curatati hreanul de...

Citeste continuarea

Zacusca de macrou si macrou afumat

Postat de MotanLaOale

Pestele se dezgheata, se curata de mate si se spala foarte bine. Se indeparteaza capul si coada. Se pune la fiert in apa cu sare si 100 ml otet, pentru 10 minute. Se indeparteaza oasele dupa...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking