Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
4 Aug 2010 | 8502 vizualizari
Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar

Reteta de cartofi glazurati cu mustar am preluat-o de la Miha , cu mentiunea ca eu nu am folosit susan ( nu ca am vrut sa fie altfel, dar mi-a fost lene sa merg sa cumpar :)))) ) Multumesc, Miha, chiar merita reteta asta! >:D< :-*

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc, cu os
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri mustar
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

 Cartofii se curata si se taie bucati mai mari si-i asezam intr-o tava termorezistenta.

Amestecam  mustarul cu  ulei, sare, piper, usturoi feliat marunt  si cimbru, obtinand  un sos, care se toarna peste cartofi .  Putem adauga pe marginea vasului o ceasca cu apa.

Deasupra  se aseaza cotlete condimentate dupa preferinta( eu pun cimbru, piper , sare  si felii de usturoi )

Dam la cuptor pana se rumeneste carnea, iar cartofii capata culoare aurie  si devin moi.

Servim cu salata de ardei copt.

Cartofii astfel preparati  sunt buni calzi, dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui marinate

Postat de Mutulica

Pulpe de pui marinate

  Amestecati bulionul cu o lingurita de boia ( dulce cu iute ), miere, sosul de soia, tarhon si oregano, apoi ungeti pulpele de pui cu acest amestec. Puneti carnea de pui la marinat...

Citeste continuarea

Vinete si dovlecei umpluti in sos de rosii

Postat de AdrianUdrea

Vinete si dovlecei umpluti in sos de rosii

Mai intai pregatim dovleceii si vinetele. Le taiem transversal pe jumatate si le scobim interiorul lasand margini de aproximativ 1 cm grosime.  Presaram sare in interiorul lor si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2010, 21:35
haideti la masa, ca vad ca trageti chiulul
la 04.08.2010, 21:50
am sosit.....arata asa de bine ca nu pot rata invitatia.............imi iau si furcile cu mine ca sa nu vin cu mana goala
la 04.08.2010, 21:52
Aoleu da ce bine mai arata,pot sa ma fac cat elefantu ca o bucata tot vreau
la 04.08.2010, 21:53
si ce bine merge cu ce ai tu la avatar, Medi'.....
la 04.08.2010, 21:54
Laly, eu te servesc, dar s-au papat de vinerea trecuta

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking