Crap la cuptor cu creveti

Postat de MVMih in Crap / Caras
19 Apr 2011 | 5569 vizualizari
Crap la cuptor cu creveti

Am promis ceva cu peste de Sarbatoarea Floriilor....iata ce a iesit.

Ingrediente

  • 4 bucati de crap mare de Dunare
  • 20-30 creveti
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 usturoi verde
  • 2-3 lingurite paste de tomate Cirio
  • un pumnisor boabe de piper
  • o lingura boabe de mustar
  • putin putin rozmarin
  • hrean
  • 1-2 frunze de dafin
  • lamaie
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita de delikat
  • patrunjel verde
  • putin busuioc uscat
  • ulei de masline
  • 1-2 pahare micute de apa.

Mod de preparare

Se spala bucatile de peste si se zvanta...la fel si crevetii.

Punem pestele intr-un vas termorezistent, peste care adaugam usturoiul verde taiat in bucatele medii, firul de ceapa verde intreg, boabele de piper, boabele de mustar, frunzele de dafin, hreanul dat prin razatoare, lamaia stoarsa...busuiocul, mai putin crevetii si patrunjelul verde.

Am pus pestele cu coastele in sus la cuptor la foc mediu-mic pe un gratar mai de sus cam 30 de minute, apoi am intors pestele cu pielea in sus inca vreo 5 minute si am adaugat pasta de tomate.

Se face acolo un suc mai nene!!!...mmm...in care am adaugat  crevetii. Am mai lasat vreo 5-7 minute, am pus patrunjelul verde dupa care am stins focul si am pus capacul.

Dupa vreo 15 minunte am pus pe farfurie....si mi-a placut mie.

Sper sa va placa si voua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (52)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saramura de crap / caras

Postat de Mokuska

Saramura de crap / caras

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim....

Citeste continuarea

Crap pe pat de legume, la cuptor

Postat de oanapl

Crap pe pat de legume, la cuptor

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se spală legumele, se curăță, se taie felii și se pun în tavă. Se spală peștele și se usucă cu șervețele de bucătărie. Se unge cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2011, 10:54
pesteee bun bun
la 19.04.2011, 10:55
bunnnn
la 19.04.2011, 11:00
foerte delicios
la 19.04.2011, 11:04
daca-i mare si oasele-s la fel asa ca-mi place
la 19.04.2011, 11:06
Multumesc : Motan, Sufletista, Cris

Vezi toate comentariile (52)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking