Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

Postat de Sidy in Porc
7 Mar 2012 | 3337 vizualizari
Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

Reteta cu numarul 500 !!!

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 250 ml vin
  • 200 ml smantana
  • 1 bucata praz
  • 1 lingura usturoi
  • 4-5 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora.

Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine sticlos, adaugam  cuburile de carne impreuna cu baitul ramas si apa cat sa treaca peste carne.

Asezonam si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam ciupercile taiate felii, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt si lasam sa mai dea cateva clocote.

Servim cubuletele imbatate cu cartofi duchesse si cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de eumimi

Rulada de porc cu ciuperci

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire. Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, apoi se...

Citeste continuarea

Tocanita piperata cu carne de porc

Postat de mirela0911

Tocanita piperata cu carne de porc

Se spala carnea si se taie cubulete potrivite. Intr-o cratita se pune untura la topit. Dupa ce s-a incins, se adauga carnea si se amesteca pana devine alba peste tot. Se lasa pe foc mic si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2012, 16:26
La cat mai multe retete!
imbatate bune bune
la 07.03.2012, 16:29
foarte bua..sa ajungi in curand la 1000 de retete si chiar mai mult
la 07.03.2012, 16:40
Felicitari pentru cele 500 retete si le asteptam pe urmatoarele 500
la 07.03.2012, 16:43
la 07.03.2012, 16:44
Felicitari ! Sa ne intalnim cu bine si la reteta 1000 .

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking