Drob din ficat de pui cu condimente indiene

Postat de simona72 in Ficat
27 Ian 2013 | 5567 vizualizari
Drob din ficat de pui cu condimente indiene

Daca ficatul de pui pe care-l cumparati nu este pe placul votru,adica bucatile de ficat nu sunt frumoase si intregi si printre ele mai sunt si bucati zdrobite, atunci puteti sa faceti asta...

Ingrediente

  • ficat de pui aprox 700-800gr
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 lg garam masala (amestec de condimente )
  • coriandru uscat sau verde
  • 5 oua
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lg unt
  • 1 lg pesmet

Mod de preparare

Ficatul proaspat pe care l-am cumparat nu era pe placul meu, asa ca ce sa fac cu el??

L-am spalat, l-am curatat de pielite si l-am pus intr-o tigaie cu 2 lg ulei de masline si 1 lg unt,sare si piper proaspat macinat.

Am pus capac pe tigaie ca acesta sa iasa inabusit si nu prajit si l-am lasat pe foc cam 10 minute. L-am pus in robot si l-am maruntit,(il puteti da  prin masina de tocat), l-am pus apoi intr-un castron si am pus si celelalte condimente. Am tocat ceapa marunt, ceapa verde la fel si ea, patrunjelul, ardei iute cit doriti de iute, sare si piper dupa gust,2 lg garam masala,coriandru, eu am avut uscat, 5 oua.

Toate acestea le-am amestecat si le-am pus intr-o forma de chec unsa cu unt  si tapetata cu putin pesmet.

Se da la cuptorul incalzit la 170 grade, 50 minute. Cind este gata, eu neavind prapur, am pus 2 felii de cascaval si l-am mai dat putin la cuptor pina cind acesta s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui cu condimente indiene" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocană de ficaţei de pasăre cu legume

Postat de ela2015

Tocană de ficaţei de pasăre cu legume

Spălăm ficăţeii, îi curăţăm de pieliţe şi vinişoare şi îi punem la scurs (într-o sită deasă). Într-o tigaie adâncă încingem uleiul, adăugăm...

Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Postat de gurita_ta2005

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Taiem ceapa verde, punem untul, lasam cateva minute sa se caleasca, dupa care adaugam ficatul curatat de pielite. Se adauga apa cat sa acopere ,se pune si un capac si se lasa la foc potrivit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2013, 20:32
bun
la 27.01.2013, 20:43
la 27.01.2013, 20:51
la 27.01.2013, 21:10
o alegere buna merita facut
la 28.01.2013, 09:28

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking