Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

Postat de laylalala in Peste
23 Mai 2010 | 5059 vizualizari
Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

Ingrediente

  • 500 gr peste file, taiat cubuletePentru marinata
  • 1 lingurita coriandru boabe
  • Coaja rasa si sucul de la 2 lamai verzi
  • 4 lingurite zahar brun
  • 1 lingura ulei de masline
  • Sare si piper negru

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete, apoi se pune la marinat in frigider 12 ore.
Dupa ce pestele a stat la marinat, se incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica.Se scoate pestele din marinata si se imparte in 8 frigarui (daca se folosesc tepuse de lemn sau bambus atunci acestea se tin 30 minute in apa inainte de a fi folosite).
Se prajesc frigaruile de ton 5-6 minute, stropindu-se frecvent cu marinata ramasa ; frigaruile se intorc de cateva ori pentru ca pestele sa se patrunda bine.Se serveste cu sferturi de lamaie verde si orez cu sofran.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crochete cu peste

Postat de rocsi_1612

Crochete cu peste

Cartoful il curatati, il dati pe razatoarea mica, apoi il scurgeti bine intre maini. Morcovul il decojiti si il dati pe razatoarea mica. Desfaceti conserva cu peste, o scurgeti foarte bine de...

Citeste continuarea

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2011, 09:50
oooo frigarui tare bun

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking