Ingrediente
- 100 gr sunca de pui
- 100 gr branza de oi
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- 1 lingura pesmet (optional )
- 1 ou
- sare, piper
- 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
- 1 lingura ulei de masline
- oregano
- 200 gr paste gnochi
Mod de preparare
Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele.
Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min.
Intre timp fierbem pastele al dente. Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnochi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|