Gnochi cu perisoare din branza cu sunca

Postat de adela1981 in Paste
30 Mar 2012 | 3222 vizualizari
Gnochi cu perisoare din branza cu sunca

Un experiment aceste perisoare, eu zic ca este unul reusit, ramane doar sa incercati si sa va spuneti parerea, au fost delicioase.

Ingrediente

  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr branza de oi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura pesmet (optional )
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • 200 gr paste gnochi

Mod de preparare

Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele.

Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min.

Intre timp fierbem pastele al dente.  Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnochi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă

Postat de diaconta

Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă

Cum se prepara Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă: Gnocchi  sunt niste gogosele din cartofi care pot fi...

Citeste continuarea

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Postat de simona72

Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Sos: Se pune uleiul la incins intr-o tigaie mare sau una tip wok. Se adauga baconul taiat fasii si se prajeste 2-3 minute. De la praz, se foloseste partea alba si foarte putin din partea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2012, 15:28
imi place
la 30.03.2012, 15:50
Bun
la 30.03.2012, 15:50
super
la 30.03.2012, 18:47
bunnnnnn
la 30.03.2012, 20:16

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking