Legume și brânză tofu pe foi crocante

Postat de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post
2 Apr 2012 | 4240 vizualizari
Legume și brânză tofu pe foi crocante

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Poate fi o ”variantă” pentru o zi de post și nu numai....foi crocante și legume zemoase.

Ingrediente

  • 6 foi de plăcintă;
  • 2 ardei galbeni;
  • 2 ardei roșii;
  • 2 cepe roșii;
  • 3 roșii;
  • 100 g brânză tofu;
  • cimbru;
  • busuioc;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Se călește ceapa, 1 minut, în ulei încins, se adaugă ardeii, se lasă 2-3 minute după care se condimentează cu cimbru, busuioc, sare, piper.

Foile de plăcintă (unse fiecare cu ulei), se taie în două (pe lățime), se iau 3 foi și se ”îndoaie” fiecare margine, cam 1-1.5 cm.

Se așează legumele călite, roșiile tăiate, apoi brânza tofu; se stopește totul cu ulei de măsline, se presară puțin busuioc, piper și se pun în cuptor, timp de 20 minute.

 

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Legume și brânză tofu pe foi crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de cartofi

Postat de oanapl

Ciorba de cartofi

Cureti toate legumele si le speli bine. Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa. Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi si le scoti la...

Citeste continuarea

Tocanita de Ciuperci (Reteta Video)

Postat de Ina75

Tocanita de Ciuperci (Reteta Video)

Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2012, 21:02
O tarta de post grozava!
la 02.04.2012, 21:22
buna
la 02.04.2012, 22:21
Interesanta reteta!
la 02.04.2012, 22:32
imi place dar fara branza tofu
la 03.04.2012, 09:30
bun,bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking