Legume și brânză tofu pe foi crocante

Postat de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post
2 Apr 2012 | 4240 vizualizari
Legume și brânză tofu pe foi crocante

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Poate fi o ”variantă” pentru o zi de post și nu numai....foi crocante și legume zemoase.

Ingrediente

  • 6 foi de plăcintă;
  • 2 ardei galbeni;
  • 2 ardei roșii;
  • 2 cepe roșii;
  • 3 roșii;
  • 100 g brânză tofu;
  • cimbru;
  • busuioc;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Se călește ceapa, 1 minut, în ulei încins, se adaugă ardeii, se lasă 2-3 minute după care se condimentează cu cimbru, busuioc, sare, piper.

Foile de plăcintă (unse fiecare cu ulei), se taie în două (pe lățime), se iau 3 foi și se ”îndoaie” fiecare margine, cam 1-1.5 cm.

Se așează legumele călite, roșiile tăiate, apoi brânza tofu; se stopește totul cu ulei de măsline, se presară puțin busuioc, piper și se pun în cuptor, timp de 20 minute.

 

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Legume și brânză tofu pe foi crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budinca de tapioca si legume la steamer

Postat de Valclaudia

Budinca de tapioca si legume la steamer

Curatam toate legumele si le spalam sub jet de apa rece. Pentru ca vom gati mancarea la aburi, in locul destinat aromelor punem busuiocul uscat. Apoi pe rand, in cele trei vase ale seamerului...

Citeste continuarea

Mancare de vinete cu naut

Postat de deyutzky

Mancare de vinete cu naut

Spalam bine vanata si o taiem cuburi, apoi punem 2-3 linguri cu ulei intr-o tigaie si calim cubuletele de vinete pana cand se rumenesc pe toate partile. Dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2012, 21:02
O tarta de post grozava!
la 02.04.2012, 21:22
buna
la 02.04.2012, 22:21
Interesanta reteta!
la 02.04.2012, 22:32
imi place dar fara branza tofu
la 03.04.2012, 09:30
bun,bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking