Legume și brânză tofu pe foi crocante

Postat de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post
2 Apr 2012 | 4237 vizualizari
Legume și brânză tofu pe foi crocante

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Poate fi o ”variantă” pentru o zi de post și nu numai....foi crocante și legume zemoase.

Ingrediente

  • 6 foi de plăcintă;
  • 2 ardei galbeni;
  • 2 ardei roșii;
  • 2 cepe roșii;
  • 3 roșii;
  • 100 g brânză tofu;
  • cimbru;
  • busuioc;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Se călește ceapa, 1 minut, în ulei încins, se adaugă ardeii, se lasă 2-3 minute după care se condimentează cu cimbru, busuioc, sare, piper.

Foile de plăcintă (unse fiecare cu ulei), se taie în două (pe lățime), se iau 3 foi și se ”îndoaie” fiecare margine, cam 1-1.5 cm.

Se așează legumele călite, roșiile tăiate, apoi brânza tofu; se stopește totul cu ulei de măsline, se presară puțin busuioc, piper și se pun în cuptor, timp de 20 minute.

 

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Legume și brânză tofu pe foi crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pilaf cu praz si masline

Postat de panacris

Pilaf cu praz si masline

Orezul spălat se lasă la umflat cca. 20 minute în apă rece. Se curăță ardeiul, prazul și ceapa, apoi se spală și se taie rondele. Legumele tăiate se pun la călit în...

Citeste continuarea

Burger de post din fasole rosie

Postat de rocsi_1612

Burger de post din fasole rosie

Chiftelele de fasole: Scurgeti fasolea si o treceti pe sub un jet de apa. O rasturnati intr-o sita si o lasati sa se scurga bine. Ceapa verde o taiati rondele. Patrunjelul verde il tocati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2012, 21:02
O tarta de post grozava!
la 02.04.2012, 21:22
buna
la 02.04.2012, 22:21
Interesanta reteta!
la 02.04.2012, 22:32
imi place dar fara branza tofu
la 03.04.2012, 09:30
bun,bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking