Limba de porc cu smantana

Postat de Teona in Mancaruri cu carne
27 Mai 2012 | 13623 vizualizari
Limba de porc cu smantana

Simplu si gustos

Ingrediente

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri de smantana
  • o cana de lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa alba
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papricaș de porc

Postat de CulinaryRainbow

Papricaș de porc

   Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de unt.    Am adăugat carnea tăiată felii și treptat, câte...

Citeste continuarea

Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

Postat de simona72

Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

Limbile de porc se spala si se fierb in apa pana devin moi,iar furculita intra cu usurinta in ele. Pana fierbe carnea ne ocupam de sos: se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 13:38
n-am mancat niciodata limba
la 27.05.2012, 14:14
stiu ca este buna dar nu am incercat cu smantana
la 27.05.2012, 15:11
nu am macat
la 27.05.2012, 16:10
se poate folosi limba de vita
la 27.05.2012, 20:01

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking