Papricaș de porc
Postat de CulinaryRainbow
Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de unt. Am adăugat carnea tăiată felii și treptat, câte...
Citeste continuareaSimplu si gustos
Ingrediente
Mod de preparareSe pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba. Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de CulinaryRainbow
Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de unt. Am adăugat carnea tăiată felii și treptat, câte...
Citeste continuareaPostat de simona72
Limbile de porc se spala si se fierb in apa pana devin moi,iar furculita intra cu usurinta in ele. Pana fierbe carnea ne ocupam de sos: se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Se adauga...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|