Little guguluf

Postat de comanligia in Prajituri
20 Ian 2011 | 3125 vizualizari
Little guguluf

Ingrediente

  • Ptr gugulufi:
  • 10gr de drojdie
  • 50 ml de lapte cald
  • 225 gr de faina
  • 50 gr de unt moale
  • 3 oua
  • 20gr de zahar pudra
  • 1/2 lingurita de sare
  • ptr sirop:
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml de apa
  • 250 gr de zahar
  • putina esenta de vanilie si putin de rom
  • ptr decorat bombonele
  • frisca
  • ciocolata lichida

Mod de preparare

Se pune drojdia intr-un bol la crescut 30 minute cu putin lapte si putina faina. Apoi se topeste untul si se amesteca cu ouale intr-un alt vas se adauga drojdia crescuta , zaharul si sare si se amesteca bine toate. Se lasa aceasta coca la crescut intr-un loc cald timp de 30 minute.Dupa ce a crescut se ung formele cu unt si se pune cate putina coca si se dau la copt.Dupa coacere se lasa putin la racit si se face un sirop din ingredienele de mai sus si se insiropeaza fiecare guguluf apoi se orneaza cu ciocolata lichida,bombonele si in mijloc se pune putina frisca.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Little guguluf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi aerate umplute cu crema caramel

Postat de merisor67

Desert gogosi aerate umplute cu crema caramel

Pentru aluat, punem într-un vas, pe foc, apa cu untul și sarea, iar când untul se topește și compoziția atinge punctul de fierbere, adăugăm toată făina și amestecăm intens...

Citeste continuarea

Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni

Postat de RuxyRux

Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni

Albusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute,  sau pana nu se mai simte zaharul inte degete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2011, 13:27
Arata foarte bine si forma de guguluf mic este foarte misto
la 20.01.2011, 13:32
Ce dragalasi sunt!
la 20.01.2011, 13:48
mici si gustosi
la 20.01.2011, 13:57
foarte bn arata
la 20.01.2011, 14:05
Ce bine arata
Imi poti spune de unde ai cumparat tava?

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking