4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Aceasta reteta este delicioasa, putin diferita de mancarea de mazare cu care suntem obisnuiti noi romanii care este dulceaga. Datorita lamailor uscate, mancarea capata gust acrisor si o aroma deosebita
Ingrediente
Mod de preparareIntr-o cratita, incalziti uleiul si caliti ceapa si morcovul. Adaugati turmericul, amestecati, apoi puneti si carnea de pui. Adaugati apa calda si lamaile uscate (sparte cu un ciocan sau un facalet) si lasati sa fiarba. Dupa ce a fiert carnea de pui, adaugati pasta de tomate si mazarea si lasati-o si pe aceasta sa fiarba. Cand mancarea este fiarta, trebuie sa aiba un gust acrisor. Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare acrisoara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de licurici_lra
Carnea de pui am taiat-o in cubulete, la fel si rosiile, dupa ce le-am curatat de coaja. Ardeiul si cepele le-am tocat mai marunt. Am pus ceapa tocata la calit in putin ulei, pana s-a inmuiat,...
Citeste continuareaPostat de Irina
Am aranjat bucatile de pui intr-un vas ceramic, le-am condimentat simplu cu sare si piper, am stropit cu o ceasca cu apa si am dat tava la cuptor, pana puiul s-a patruns si rumenit usor. Intre...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|