Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
26 Noi 2012 | 7789 vizualizari
Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)

Este cea mai ..cea mai...cea mai buna reteta cu bachalau (deja cred ca v-ati obisnuitul cu eternul meu cod)

Ingrediente

  • 300 gr cod (desarat si inmuiat deja in apa)
  • 300 gr cartofi
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde sau coriandru
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

- Se fierb cartofii cu coaja-30 min- apoi se curata si se zdrobesc ca pentur piure.

- Se fioerbe codul in apa cu sare si frunze de coriandru - se scoate, se curata de oase si se rupe marunt- apoi punem totul intr-un prosop si zdrobim (astfel devine zdrenturi fine)

- intr-o tigaie punem ulei d emasline cu ceapa maruntita fin - pana se inmoaie si devine mai aurie

Intr-un bol amestecam toate ingredientele : pestele maruntit, cartofii, ouale, verdeata, sare, piper, ceapa calita. 

Cu ajutorul a 2 linguri de supa facem ca  niste chiftele mai lunguete care se prajesc in ulei incins.

Sunt ff bune ca aperitive sau servite ca fel principal alaturi de orez cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv crochete din branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Aperitiv crochete din branza de burduf

Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat omogen. Se formeaza bile de marimea unei nuci. Se prajesc in baie de ulei pana devin aurii si plutesc in ulei. Se scot pe un prosop...

Citeste continuarea

Placinta cu branza sarata

Postat de MotanLaOale

Placinta cu branza sarata

Foile se decongeleaza. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 4 oua, 100  smantana si 2 plicuri zahar vanilat. Eu am pus mixerul. Se unge o tava cu ulei si se pune prima...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2012, 17:55
mmmm o bunatate,vreu si eu
la 26.11.2012, 17:58
Mmmmmm ce bine arata!
la 26.11.2012, 18:05
Îmi place!
la 26.11.2012, 18:12
la 26.11.2012, 18:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking